DESCARGAR LAS OBRAS DEL AUTOR/DESCARREGAR LES OBRES DEL AUTOR

+SABER / +PENSAR / -TEORIA / + LOGICA

jueves, 28 de mayo de 2020

COVID i ESCOLA NOVA 21


COVID i ESCOLA NOVA 21
EL PUNT AVUI, dimecres 3 de Juny de 2020


En plena COVID, i on la manca de coneixements ha fet prendre decisions massa tard, el president de Nova Escola 21, el senyor Eduard Vallory, predica en un vídeo que els coneixements no són el més rellevant. Durant el vídeo, difós per la seva entitat, pregunta ell mateix si és rellevant saber l’edat de les piràmides. En això afegeix que no és rellevant si tots nosaltres ho vam aprendre per tal de passar un examen. Malauradament sense memòria no hi ha història, amb l’afegit que la memòria sempre ha estat el marcapassos de la intel·ligència. Potser la visió del senyor Vallory és parcial i partidista ja que, i a TV3, va confessar que, a falta de memòria, havia suspès repetides vegades el batxillerat. Resulta obvi que tots aprenem de maneres diferents però viure sense història és el mateix que viure sense memòria. Qui no té memòria, ha de tenir cames.

Cal afegir el comunicat amb data de gener de 2021 del sindicat USTEC respecte a Escola Nova 21 (full 412) on es diuen coses com:

... , el desembre de 2019 el Conseller Bargalló va decidir deixar de donar suport i continuïtat al programa EN21,... no l’estendria a la resta d’escoles. Això va representar un gerro d’aigua freda i una desautorització tàcita.

... en les propostes d’Eduard Vallory i la Fundació La Caixa, les conseqüències, pel que fa a resultats educatius, són nul·les, amb un efecte placebo sobre les xifres.

... el propi Consell Superior d’Avaluació certifica el fracàs del programa (EN21).

... Exigim, per tant, una disculpa pública del Departament per haver permès un programa que no ha servit per millorar l’educació i sí per enrarir, en molts casos, la convivència als claustres, per haver permès que qualsevol aventurer desestabilitzi el sistema, per fer creure a la societat que és possible millorar el sistema sense inversió, ni recursos, ni cogestió amb la comunitat educativa. Demanem també una disculpa als impulsors del programa per haver entabanat milers de docents disposats a creure en qualsevol cosa per millorar l’educació dels seus alumnes.

Si ara envieu un correu a eduard@escolanova21.cat la resposta és que el projecte ha finat:

Gràcies pel missatge. El programa Escola Nova 21 va finalitzar el passat 31 de desembre de 2019, per la qual cosa aquesta adreça de correu ja no està operativa. ...
El viatge continua!
Eduard Vallory
Director

No hay comentarios:

Publicar un comentario