Muchos docentes opinan que algunas teorías educativas no les permiten construir un mundo mejor desde la enseñanza. De hecho poca gente contrasta estas teorías con datos reales. Para mejorar el sistema educativo son necesarias más demostraciones y menos opiniones. Hay que observar los hechos probados y sistematizarlos. He aquí cartas de prensa, artículos en los medios y capítulos numerados que ofrecen un amplio corolario de datos contrastados para mejorar realmente la enseñanza y la sociedad.
DESCARGAR LAS OBRAS DEL AUTOR/DESCARREGAR LES OBRES DEL AUTOR
+SABER / +PENSAR / -TEORIA / + LOGICA
viernes, 22 de junio de 2012
Permisos d’obres als immigrants
Qui obre un local nou, qui fa reformes en el negoci o qui simplement fa obres a casa sap la de burocràcia i diners que cal pagar a l’administració per tal que se’l consideri legal. Corren rumors que això es dona de manera desigual, que mentre molts aborígens paguem fins per al més ínfim permís, altres nouvinguts no se’ls exigeix tanta taxa i llicència d’obres. A la ciutat de Gavà corre un rumor així sota l’excusa de la integració d’aquests col·lectius, que millor no paguin tantes coses per tal que proliferin com a nous ciutadans, així es va sentir a dir d’un funcionari de l’ajuntament. Si això fos cert, i xinesos i pakistanesos amb negocis aquí tinguessin avantatges respecte als aborígens locals, no seria un greuge per als qui fa anys paguem impostos? No s’estaria abonant el racisme i la ultradreta? Prego que algú m’aclareixi la situació que més d’un afirma real.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No estic segura si ara segueix sent així, però, fins fa poc de temps, els estrangers podien (podiam?) tenir un negoci per 5 anys sense pagar alguns impostos. Aixó feia que els estrangers, al acabar-se els 5 anys de dret, ho traspassessin a un familiar per tal de poder continuar gaudint del privilegi. Fa anys podría haver-se discutit la funció social i econòmica d`aquesta mesura.. però, está clar que avui en dia això no té cap sentit ni vigència social.
ResponderEliminarSalutacions,
Eugenia Bavaro