DESCARGAR LAS OBRAS DEL AUTOR/DESCARREGAR LES OBRES DEL AUTOR

+SABER / +PENSAR / -TEORIA / + LOGICA

martes, 17 de octubre de 2017

ESCOLA INCLUSIVA: VI JORNADES DE SECUNDÀRIA

VI JORNADES DE SECUNDÀRIA
L’ESCOLA INCLUSIVA
24 i 25 de novembre (veure programa)
Matriculació en breu disponible al
http://secundaria.info

Són ja moltes les veus que es declaren partidàries de l’escola inclusiva. De fet, i sota l’aixopluc de moltes institucions, forces centres s’han plantejat aquesta estratègia pedagògica. Davant l’eclosió d’aquesta tendència, i com sol passar, han aparegut entusiastes, detractors i eclèctics. Els entusiastes afirmen que la inclusiva és un camí a seguir per tal d’integrar aquells alumnes amb discapacitats cròniques. Els detractors sentencien que l’escola inclusiva no pot atendre de manera adient a aquests joves. I finalment alguns eclèctics es mantenen en un terme mig dient que tal com s’està aplicant la inclusiva no és la millor manera de les possibles. Durant aquestes VI JORNADES DE SECUNDÀRIA, i amb l’assistència d’experts de vàlua contrastada, es farà balanç de tot l’anterior responent a preguntes com: en què consisteix l’escola inclusiva? Com s’organitza en un centre? Quines avantatges i quins inconvenients té? Quins orígens va tenir aquesta? I el més important, reduirà significativament l’actual i gegantí fracàs escolar vigent?

Aquestes jornades s'inscriuen en el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat, i estan homologades pel Departament d'Ensenyament com un curs de 15h.

Estan dirigides a tot el professorat.


Tindran lloc a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya, Rbla. Catalunya, 8, 08001 Barcelona els dies 24 i 25 de novembre de 2017. El divendres, de 16h. a 21:30h, i el dissabte de 10:00h a 14:30h.

PROGRAMA

Divendres, 24 de novembre:
16:00h. Lliurament de documentació.
16:15h. Presentació de les Jornades: Josefina Cambra Degana de l'Il·lustre Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya David Rabadà Director del curs
16:30h. CONFERÈNCIA Dr. Ignasi Puigdellívol Aguadé Professor de Didàctica de la Universitat de Barcelona. "Educació Inclusiva: Una Aposta Irrenunciable".
18:30h. CONFERÈNCIA Dra. Anna Sans Fitó Metgessa especialista en Pediatria i Neurologia pediàtrica. “L'escola inclusiva per als alumnes amb trastorns de l'aprenentatge".
20:15h. COL·LOQUI

Dissabte, 25 de novembre:
10:00h. CONFERÈNCIA Dr. Ricardo Moreno Castillo Catedràtic d’institut. Llicenciat en matemàtiques, llicenciat i doctorat en filosofia. "En contra d’una escola inclusiva".
12:00h. DEBAT / TAULA RODONA Participants: Ignasi Puigdellívol Anna Sans Ricardo Moreno Xavier Massó - Moderador: David Rabadà
13:30h. Conclusions i cloenda.
14:30h. Dinar amb els ponents (opcional)


No hay comentarios:

Publicar un comentario