DESCARGAR LAS OBRAS DEL AUTOR/DESCARREGAR LES OBRES DEL AUTOR

+SABER / +PENSAR / -TEORIA / + LOGICA

lunes, 22 de junio de 2020

PROPOSTES DE TREBALLS DE RECERCA PER A BATXILLERAT

PROPOSTES DE TREBALLS DE RECERCA PER A BATXILLERAT

 

1.  INTRODUCCIÓ

Aquí teniu una sèrie de propostes per a realitzar treballs de recerca fàcils, reals i originals evitant que els vostres alumnes facin retalla i enganxa de bibliografies ja refregides per la xarxa. Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb mi i us en dono indicacions sense més compromís. Molts d'ells han assolit premi de l'Ajuntament de Gavà.

drabadavives@gmail.com

 

2.  PROPOSTES

A- Anàlisis, via enquesta anònima, dels trets de personalitat bàsica dels alumnes del centre per veure si mantenen relació amb els seus horòscops.

B- Estudi dels diferents cossos astronòmics (planetes, estels...) amb dades de la NASA per tal de veure les seves principals i tendències al respecte de densitat i mida entre altres.

C- Extincions globals terrestres: Anàlisis de cicles i tendències.

D- Estudi d’anatomia comparada de cinc varietats de gossos respecte al seu ancestre el llop i obtenir-ne un arbre evolutiu.

E- Fer un model i maqueta de font Vauclusiana i posar-la en funcionament per tal de veure el seu funcionament.

F- Anàlisis de la distribució de bars pels voltants del centre educatiu per tal de fer una proposta del lloc més idoni per a un de nou.

G- Idem per a altres tipus de negocis.

H- Distribució de les gotes de vi al voltant de la copa en funció del tipus de vi i de les seves propietats.

I- Estudi de les tècniques de la sèrie CSI comparades amb la policia científica actual per tal d’obtenir quin percentatge són reals o de ficció.

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario