DESCARGAR LAS OBRAS DEL AUTOR/DESCARREGAR LES OBRES DEL AUTOR

+SABER / +PENSAR / -TEORIA / + LOGICA

jueves, 21 de abril de 2022

CURS DE CAMP: BERGUEDÀ, UN RECORREGUT PER LA FI DELS DINOSAURES

BERGUEDÀ, UN RECORREGUT PER LA FI DELS DINOSAURES

Curs de 4 dies de camp.

Pont de Tots Sants 2022

​29 d'octubre a l'1 de novembre​

Sinopsi del curs: La crisi de finals del Cretaci, ara fa uns 66 milions d'anys, va fer desaparèixer més de la meitat dels éssers vius del planeta, exterminant completament a rudistes, ammonits i dinosaures entre d'altres. Quina en fou la causa? Un meteorit? Avui dia tenim altres hipótesis millors. A través d’un itinerari amb cotxe propi pel Berguedà, i visitant bells paisatges, analitzarem la seva història geològica per donar resposta a les qüestions anteriors. Es tracta en definitiva d’aprendre història, geologia i paleontologia fent GEO turisme per la comarca.


MATRICULACIÓ:

PRIMER: CAL INSCRIURE'S EN EL WEB DE SIGMADOT a:


TERCER SIGMADOT donarà les instruccions pertinents pel pagament

QUART: I finalment cal fer la reserva al lloc de pernoctació aconsellat per estar tots junts, tot i que amb llibertat total de fer-ho en una altra banda.

LOGÍSTICA: Allotjament: Els assistents han de fer la reserva de pernoctació pel seu compte. La intenció és fer tots nit, esmorzar i sopar a Cal Batista (Carrer del Raval, s/n, 08695 Bagà•938 24 41 26). Preu 70 euros dormir i MP. Per si no hi hagués prou lloc a cal Batista, l'hostal La Pineda, si està obert, és més bàsic i a tocar de l'altre (Hotel la Pineda (C/ Raval 50, 08695 Bagà, 938244515 info@hotelpineda.com.)

Punt de trobada cada matí: Hostal Cal Batista a les 8.30

Material i condicions: Es proposen una sèrie d’afloraments i paratges per agafar contacte amb la història, geologia i la paleontologia de la comarca. Les caminades seran suaus i curtes però caldrà portar calçat adient, capelina i quelcom de menjar i beure per si un cas. Anirem amb cotxe particular. 

Dinars: Intentarem dinar a restaurant i si fos pícnic al camp ja s’indicaria convenientment. Les reserves per fer nit corren a càrrec dels assistents. Heu de trucar i fer la vostra reserva.
El curs ofereix les explicacions, dossier, guia acompanyant i altres materials.



No hay comentarios:

Publicar un comentario