DESCARGAR LAS OBRAS DEL AUTOR/DESCARREGAR LES OBRES DEL AUTOR

+SABER / +PENSAR / -TEORIA / + LOGICA

miércoles, 6 de abril de 2022

Presentació a la llibreia Alibri: "L'Evolució a la Terra" - Universitat de Barcelona Edicions

El passat dimecres 4 de maig de 2022, a les 19.00 h, es va presentar la novetat editorial de la Universitat de Barcelona (Col·lecció Catàlisi)

L’evolució a la Terra. Un viatge de 5.000 milions d'anys, de David Rabadà i Vives.
Va presentarà l'acte David Bueno, professor del Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística de la Universitat de Barcelona i director de la col·lecció Catàlisi.

Hi participaran els autors: David Rabadà i Vives, professor de Ciències Geològiques al Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya Josep M. Trigo Rodríguez, investigador al Consell Superior d’Investigacions Científiques.

Llibreria ALIBRI, Carrer de Balmes, 26, Barcelona.

www.instagram.com/edicions.ub.
https://www.youtube.com/watch?v=-qGJnohLhK0
https://www.alibri.es/libro/841166/l-evolucio-a-la-terra-un-viatge-de-5-000-milions-danys
https://www.nuvol.com/llibres/assaig/la-historia-de-la-terra-sense-escarafalls-249502.

L’evolució a la Terra Aquest llibre planteja un viatge excepcional a través dels 5.000 milions d’anys que abasta la història de la Terra. S'hi exposen fets que recorren paisatges prehistòrics ja desapareguts on l'evolució ho domina tot, tant pel que fa a la seva morfologia com a la vida que s'hi desenvolupa. Des dels primers estudis de paleontologia que es van fer a la Grècia clàssica fins als de l’actualitat, hem avançat extraordinàriament, tot i que encara es fan propostes arriscades i poc fiables, que aquí es comenten. Amb un estil divulgatiu, amè i rigorós, aquesta obra aporta una visió crítica que ajuda a comprendre com ha evolucionat el nostre planeta i la relació que mantenim els éssers humans amb l'entorn en què vivim. Entendre la història evolutiva de la Terra és entendre’ns una mica millor a nosaltres mateixos.

1 comentario: